Redshift Abonelik Hakkında Sık Sorulan Sorular

Redshift Abonelik Hakkında Sık Sorulan Sorular

Maxon neden Redshift ürününde sadece abonelik olan modele geçiyor?

En yeni teknoloji ve performansı elde etmek için çevik geliştirme ve sunum gerekli. Redshift’in işlevselliği tamamen üçüncü parti donanım ve yazılım çözümlerine bağlı. En güncel donanım, sürücü ve barındırma uygulamalarıyla uyumlu olmayı sürdürme amacıyla Redshift geliştirme takımı sürekli olarak güncelleme, optimizasyon ve istikrar sağlamak için çalışıyor. En iyi müşteri deneyimini sunmak için tüm müşterilerin en son sürümü kullanması gerektiğine inanıyoruz.

Redshift’in kalıcı lisansı hala mevcut olacak mı?

Redshift için yeni kalıcı lisans satışları 30 Ağustos 2021 tarihinden sonra mevcut olmayacak.

30 Ağustos sonrasında geçerli olan Yıllık Bakım Anlaşmam var – ne yapmam gerek?

Eğer Yıllık Bakım Anlaşmanız 30 Ağustos sonrasını da kapsıyorsa:
  • Mevcut bakım anlaşması sona erene kadar tüm Redshift güncelleme sürümlerine erişmeye devam edeceksiniz.
  • Yıllık Bakım Anlaşmanızı 31 Ağustos 2023 tarihine kadar yenileyebilirsiniz.
  • İstediğiniz zaman yeni abonelik lisansı ekleyebilirsiniz.

Ama Redshift’i daha yeni satın aldım!

Merak etmeyin, yakın zamanda satın alınan ürünlere bir yıllık bakım dahildir. Satın aldığınız bir yıllık bakım anlaşması dolana kadar en yeni Redshift güncellemelerine erişebileceksiniz. Süre dolunca ise üyelere açık tüm özelliklerden faydalanmak için üyeliğe geçiş yapabilir ya da Yıllık Bakım Anlaşmanızı 31 Ağustos 2024 tarihi son tarih olacak şekilde uzatabilirsiniz.

Abonelik paketi kapsamında Cinema 4D için Redshift’e sahibim. Bu nasıl etkilenecek?

30 Ağustos 2021 tarihinden sonra Redshift’in sadece Cinema 4D olan versiyonu sunulmayacak ve Redshift tüm sunucular için mevcut olacak. Mevcut Redshift üyeliğiniz tüm sunucularla çalışacak ve aynı fiyattan yıllık veya aylık olarak yenilenmeye devam edecek.

Eğer üyeliğe geçiş yapmazsam Yıllık Bakım Anlaşmamın süresi dolunca ne olacak?

Yıllık Bakım Anlaşmanızın süresi dolduğunda Redshift lisansınız bakım anlaşmasından önce yayınlanan en son güncellemede kalacaktır. En yeni Redshift güncellemelerine erişim hakkınız olmayacak. Ancak eski bakım fiyatıyla aynı fiyattan abonelik oluşturabileceksiniz.

Maxon hem Aylık hem de Yıllık Abonelik seçenekleri sunacak mı?

Evet hem aylık hem de yıllık abonelik seçenekleri olacak. Yıllık abonelik fiyatı, mevcut Yıllık Bakım fiyatına benzer olacak. Aylık fiyatlandırma ise daha rekabetçi bir fiyata sahip olacak. Kur oranları ve bölgesel satış vergisi/KDV oranları nedeniyle fiyatlandırmanın bölgelere göre değişebileceğini unutmayın.

Abonelik oluşturmazsam veya daha sonra aylık üyeliğimi sona erdirirsem legacy sahnelerime nasıl erişeceğim? Çalışmalarımı kaybetmekten korkuyorum.

Redshift üyeliğinde inanılmaz bir değer sunmayı planladığımız için abonelik iptali düşünmediğinizi umut ediyoruz. Finansal zorluklar ve iş gereksinimlerinde değişiklikler olacağının farkındayız ve çalışmalarınıza erişememe konusunda haklı bir endişeye sahip olduğunu kabul ediyoruz. Projelerinize erişmek ve render almak için bir aylık üyeliği istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Maxon üyeliği almak için kredi kartı mı kullanmam gerekiyor?

Üyeliği başlatmanın en iyi ve en kolay yolu Maxon Shop üzerinden kredi kartı ile abonelik satın almaktır. Satın aldığınız ürünlere hemen erişebilirsiniz ve iptal etmediğiniz sürece üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir. Bu nedenle en son sürüme sürekli olarak erişme garantisi alırsınız. Kredi kartı ile yapılmayan satın alma işlemleri, Maxon satış temsilcisi veya yetkili Maxon distribütörü üzerinden yapılabilir. Bu şekilde 4 veya daha az kişiyi içerecek şekilde satın alınan lisansları bir yıllık abonelik şeklinde satın alabilirsiniz. 5 veya daha fazla kişiyi içerecek şekilde takım veya kurumsal müşteri olarak lisans satın alırsanız aylık abonelikten faydalanabilirsiniz.

Redshift hesabıma ne olacak?

Redshift’e giriş yapmak için kullandığınız eposta, MyMaxon sistemine aktarılacak. Aktarım tamamlandıktan sonra yeni MyMaxon hesabınıza ilk defa nasıl giriş yapacağınıza dair bilgi alacaksınız.

Hem Redshift hesabım hem de MyMaxon hesabım varsa ne olacak?

Aktarımı yaparken tüm lisansların bağlı olmasını sağlamak için Redshift hesabınızı güncellediğinizden yani 27 Ağustos 2021 öncesinde MyMaxon hesabınızla aynı eposta adresini kullandığınızdan emin olun.

Neden her şey MyMaxon hesabıma bağlı?

MyMaxon hesabı, tüm Maxon ekosistemine erişim imkanı sunar. Tüm lisansları, öğrenme kaynaklarını, ödeme ve fatura bilgilerini eposta adresinizle ilişkili tek bir yerde bağlar. MyMaxon hesabı sayesinde istediğiniz yerden kolaylıkla hesabınıza giriş yapabilir, yetkilerinize ulaşabilir ve bu yetkileri bilgisayarlar arasında aktarabilirsiniz.

MyMaxon Hesabı nasıl çalışacak?

Redshift abonelik lisansları, Maxon App üzerinden yönetilecek. Maxon App’i ilk defa açtığınız zaman MyMaxon hesabınızla giriş yapmanız gerekecektir (veya giriş yapmak için Apple, Google veya Facebook bilgilerinizi kullanabilirsiniz). Ürününüz mevcut bilgisayardaki lisansla hemen aktifleştirilecektir. Ürünü farklı bir bilgisayarda kullanmak için Maxon App veya MyMaxon Müşteri portalı üzerinden mevcut bilgisayarı devre dışı bırakmanız gerekebilir.

Birden fazla lisansı olan bir kurumda yetkiler nasıl çalışacak?

Tek bir kullanıcı hesabına birden fazla yetki atanabilir. Kurumsal Hesap sayesinde bu lisanslar, Kurumunuza eklediğiniz birden fazla MyMaxon kullanıcı hesabına dağıtılacaktır. Takım lisansları bir dizi kullanıcıya atanabilir ve gruplar arasında da aktarılabilir.

Komut Satırı Lisansları nasıl desteklenecek?

Her Redshift render düğümü ayrı bir Redshift lisansına ihtiyaç duyar. Ayrıca .c4d dosyası renderi almak için doğrudan Redshift’i kullanmak istiyorsanız C4D Komut Satırı lisansına ihtiyacınız var.

Güvenlik nedeniyle benim kurumum iş istasyonlarında internet erişimine izin vermiyor. Abonelikten nasıl faydalanabilirim?

MyMaxon hesabıyla ilişkili tekil kullanıcı lisansları, ilk aktivasyon için internet bağlantısına ihtiyaç duyar ve sürekli kullanım için her 14 günde bir internete bağlanması gerekir. Kurulumun tamamen çevrimdışı olması gereken çok nadir durumlarda ise Takım lisansları için RLM lisanslama mevcuttur.
    • Related Articles

    • Cinema 4D Kısa Dönemli Lisanslama Hakkında Sık Sorulan Sorular

      Yeni prodüksiyon talepleri, kısa-süreli projeler, kısıtlı bütçeler. Bunlar, sıra yazılım çözümlerine geldiğinde, uzun süreli taahhütlerde bulunmanın her zaman olası olmamasının sadece birkaç başlıca nedeni. MAXON, bu gibi ihtiyaçları en uygun şekilde ...
    • Cinema 4D Release 21 Sık Sorulan Sorular

      Why is Maxon making subscription available now? Maxon has always developed 3D for the Real World, but part of being a real-world solution also means being affordable. We want to make our solutions available to everyone, and the best way to do that is ...
    • Software Key Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

      Software Key nedir? Yazılım Tabanlı Koruma Anahtarları (Software-Based Protection Keys) - veya kısaca Yazılım Anahtarları (Software Keys) - Donanım Tabanlı Koruma Anahtarları (Dongle) ile aynı işlevselliğe sahiptir, ancak lisansınızı bir USB bellekte ...
    • SketchUp 3D Warehouse Kullanım Şartlarıyla İlgili Sık Sorulan Sorular

      The FAQ listed below should help answer questions you may have regarding the Terms of Use in the 3D Warehouse. I work for a construction company in the computer graphics & visualization department. Can I use models from 3D Warehouse to populate ...
    • SketchUp Pro Aboneliğimi Nasıl Etkinleştiririm?

      Aboneliğimi nasıl etkinleştiririm? Tebrikler, bir SketchUp aboneliği satın aldınız. Ve şimdi? Aşağıdaki adımları okuyun ve SketchUp aboneliğinizi etkinleştirin! Veya videoyu izleyin. A. Halihazırda bir Trimble ID'niz yoksa (veya lisansı zaten sahip ...