Lumion Türkçe Temel Eğitim Filmleri

Lumion Türkçe Temel Eğitim Filmleri

01 Arayüz

Lumion Temel Eğitim Setinin ilk filminde sizlerleyiz.

Bu filmimizde Lumion’a giriş yapıyoruz. Açılış ekranı ve detaylarını burada görüyoruz. Performans testinizin sonuçları sizi memnun etmiyorsa http://bit.ly/2GLJTjY adresinden nasıl artırabileceğinizi görebilirsiniz.

02 Arayüz

Lumion çalışma ekranında ki araçların işlevlerini görmeden önce ara yüzü tanıyoruz. Lumion’da çalışmalarınızı oluşturmanın ne kadar kolay olduğunu keşfedeceksiniz.

03 Ayarlar

Lumion’da çalışma hızınızı ve performansınızı artırmanın çözümü bu filmde. Ayarlarda yapacağınız birkaç küçük değişiklik vaktinizi kurtarmanıza yardımcı olacak.

04 Gezinme

Şimdiye kadar kullandığınız tüm programları bir kenara bırakın ve Lumion’da gezinmeyi keşfedin. En ergonomik ve en hızlı gezinmeyi Lumion sizlere sunuyor. Lumion’un dünyasına giriş yapın ve modellerinizi istediğiniz açıdan kolayca inceleyin.

05 Atmosfer

Açık bir hava mı yoksa kapalı bir hava mı? Gündüz mü yoksa gece mi? Lumion’da istediğiniz atmosfer koşullarını istediğiniz gibi yönetin.

06 Peyzaj Yükseklik

Lumion’un yükseklik araçlarıyla beraber arazi oluşturmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Gerçekçi araziler oluşturmak için bu araçları mutlaka denemelisiniz.

07 Peyzaj Su

Sizin de bildiğiniz gibi su yüzeyleri oluşturmak Lumion’da çocuk oyuncağı. Bu filmde su oluşturma yöntemlerinin en kolay ve hızlı olanını görüyoruz.

08 Peyzaj Okyanus

Su oluşturma yöntemlerinin belki de en etkileyici olanı; Okyanus… Aç/Kapa yaparak tüm arazinizi sularla kaplayın ve dalgaları, renkleri istediğiniz gibi yönetin.

09 Peyzaj Boya

Boya aracıyla arazi renklerini yönetin. Farklı iklim tipindeki araziler seçebilir ya da kendi istediğiniz dokuları içeri yükleyebilirsiniz.

10 Peyzaj OSM

Gerçekçi görseller için en büyük yardımcınız; Open Street Map. Aç/Kapa yaparak istediğiniz şehrin haritasını ve binalarını Lumion’a indirin, kendi tarzınıza göre temaları seçin… İşte harika şehir siluetleri elde etmek bu kadar kolay.

11 Peyzaj Çimen

Arazi neredeyse bitti tek yapmamız gereken son bir dokunuş. 2 boyutlu çimen görünümünden kurtulup yerine 3 boyutlu çimenleri aktif hale getirin.

    • Related Articles

    • Bluebeam Revu Türkçe Eğitim Filmleri

      Başarılı bir iş akışı yönetimi temellerini atmak istiyorsanız, Bluebeam Revu'yu kullanmak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Bu eğitim sizler için başlangıç noktası olacak. Bu online eğitim içeriği ile, PDF ...
    • Lumion Kurulum Rehberi

      Bu içeriğimizde sürüm ve paket fark etmeksizin Lumion’un bilgisayarınıza nasıl kurulacağını kısa ve basit adımlarla öğrenmiş olacaksınız. 1. ADIM: Lisans Mailinize Ulaşın Bir Lumion lisansı edinmenizle birlikte, belirttiğiniz mail adresine ürününüzün ...
    • Lumion 12 Sistem Gereksinimleri

      Lumion 12, Windows 10 sürüm 1809 veya daha yenisini ya da Windows 11 sürüm 21H2 veya daha yenisini kullanan bir Windows işletim sistemi gerektirir. Bazı Projelerde Lumion'un performansını artıran "Donanım hızlandırmalı GPU zamanlama" Windows ...
    • Lumion 2023'ten 2024'e Güncelleme Rehberi

      Bu içeriğimizde Lumion 2023 versiyonunuzu 2024 versiyonuna nasıl yükseltebileceğinizi öğrenmiş olacaksınız. 1. Adım: Lumion Hesabınıza Gidin Lumion hesap portalınıza giriş yapınız. Tarayıcınızdan account.lumion.com adresine giderek portala ...
    • SketchUp Türkçe Başlangıç Eğitim Filmleri

      Bu video serisini takip ederek SketchUp'ın temellerini öğrenin. Her video, SketchUp kullanımınıza yeni araçlar ve gerekli teknikleri katacak birer mini projedir. Bölüm 1 1. Bölümde gezinti araçlarını kullanmayı öğrenip modelinizin etrafında rahatça ...