Cinema 4D Kısa Dönemli Lisanslama Hakkında Sık Sorulan Sorular

Cinema 4D Kısa Dönemli Lisanslama Hakkında Sık Sorulan Sorular

Yeni prodüksiyon talepleri, kısa-süreli projeler, kısıtlı bütçeler. Bunlar, sıra yazılım çözümlerine geldiğinde, uzun süreli taahhütlerde bulunmanın her zaman olası olmamasının sadece birkaç başlıca nedeni. MAXON, bu gibi ihtiyaçları en uygun şekilde karşılayabilmeniz için bayrak gemisi ürünü Cinema 4D Studio için yeni, kısa süreli lisanslama seçeneğini sunmaktadır – bu sayede onlara en çok ihtiyaç duyduğunuz dönemde, Cinema 4D’nin tüm komutlarından faydalanabilirsiniz. Eğer, Cinema 4D’yi üretim iş akışınıza kalıcı olarak eklemek isterseniz, kolaylıkla kalıcı lisansa yükseltme yapabilirsiniz.

3- ve 6-Ay Süreli Lisanslar Sunulmaktadır

Satın aldığınızda indirerek kullanabileceğiniz kısa-süreli Cinema 4D Studio lisansları, 3 veya 6 ay süresi için FGA’dan veya yetkili iş ortaklarından temin edilebilir.

Kısa-dönemli lisanslar, seri numarasına bağlı üçüncü parti eklentilerle de kullanılabilir ve çoklu lisans konfigürasyonlarında da sunulmaktadır.

Lisanslar 3 veya 6 aylık süreler için uzatılabilirler. Daima en son versiyon teslim edilir, veya eğer önceki bir sürümü kullanıyorsanız, iş akışınızdaki olası sorunları engellemek için, mevcut lisansınızın uzatılmasını talep edebilirsiniz.

Esnek Olun ve Tüm Maliyetleri Kontrolünüz Altında Tutun

3 ay süreli lisanslamada sadece 500 € veya 6 aylık lisanslamada 950 € fiyatı ile Cinema 4D Studio, küçük stüdyolar ve serbest çalışanlar için uygun bir seçenek halini alıyor.

Cinema 4D Kısa Dönemli Lisanslama SSS

Cinema 4D için geçici lisanslamaya olan, büyüyen ilgiye karşılık olarak MAXON, üretimlerini kısa süreler için geçici olarak arttırmak veya Cinema 4D’yi üretimlerinde kısa süreli olarak kullanma ihtiyacında olanlar için kısa dönemli lisanslama seçeneğini sunmuştur.

Bu, Cinema 4D için aylık abonelik midir?

Hayır. Bunlar, Cinema 4D için, belirli bir süre zarfınca geçerli olan kısa süreli lisanslardır.

Bu, MAXON’un kalıcı lisanslamadan vaz geçtiği anlamına mı geliyor?

Hayır. MAXON kalıcı lisanslar sunmaya devam etmekte ve edecektir. Kısa dönemli lisanslama bireylerin Cinema 4D’ye erişimlerini kolaylaştırmak ve büyük şirketlerin kısa dönemli prodüksiyon çalışmalarında gerekli lisans adetlerini ayarlayabilmeleri için sunulan bir çözümdür.

Yazılım ve lisansımı nasıl temin edebilirim?

Kısa dönemli lisanslar sadece indirilerek kurulabilirler. Kısa dönemli lisanslamada fiziksel dağıtım bulunmamaktadır.

Lisans ne kadarlık süre için çalışacak?

Kısa dönemli lisanslar 3 veya 6 aylık süreler için sunulmaktadır.

Lisans sürem dolduğunda ne olacak?

Satın alınan dönem sona erdiğinde, lisansın süresi de dolar. Cinema 4D lisansının son kullanım tarihinden 14 gün önce bir bildirim erana getirilir.

Kısa dönemli bir lisans uzatılabilir mi?

Evet. Lisanslar bir başka 3 veya 6 aylık dönem satın alınarak uzatılabilir veya yeniden aktive edilebilir. Lisanslama dönemleri arasında ara verilebilir. Kısa dönemli lisansınızı uzatırken, otomatik olarak Cinema 4D’nin en son versiyonunu alırsınız. Eğer arzu ederseniz, bunun yerine mevcut lisansınızı uzatmayı tercih edebilirsiniz.

Bir sonraki lisans dönemi için otomatik olarak mı ödeme tahsis edilecek?

Hayır. Bu bir abonelik olmadığından, kısa dönemli lisanslar otomatik olarak yenilenmezler.

Cinema 4D’nin hangi versiyonu için bir kısa dönemli lisans satın alabilirim?

MAXON kısa dönemli lisanslamayı sadece Cinema 4D Studio için sunmaktadır.

Kısa dönemli lisanslama nasıl çalışıyor?

Kısa dönemli lisanslama 2 seri numarası gerektirir – bir Cinema 4D seri numarası ve bir de zaman süresini tanımlayan çalıştırma lisans numarası. Lisanslar, lisansın sona ermesine kaç gün kaldığını da ekrana getiren Cinema 4D kayıtlandırma diyaloğunda girilebilirler.

Kısa dönemli yüzer lisans satın alabilir miyim?

Evet. Yüzer veya Çoklu lisanslandırma mümkündür. Bu durumda, bir arada kullanılabilecek lisans sayısını üçüncü bir seri numarası tanımlar. Kısa dönemli yüzer lisansların kullanılması için MAXON lisans Sürücüsüne (MLS) ihtiyaç duyulur ve bu ayrıca satın alınmalıdır. Ancak, önceden sahip olunan bir MAXON Lisans Sürücüsü kullanılabilir. Lütfen, teknik zorunluluklardan dolayı, bir seri numarası ile bağlanmış olan lisans sayısının, tanımlanan dönem içerisinde değiştirilemeyeceğini unutmayın. Aynı bağantılı seri numarasına ek yüzer lisanslar eklenmesi, kullanım süresinin sona ermesini müteakiben mümkün olabilir. Lisans sayısının azaltılması için yeni ve ek bir seri numarası, kullanım süresi numarası ve çoklu lisanslama numarasına gerek duyulur.

Cinema 4D’nin kısa dönemli lisansı ile, seri numarası bağlantılı bir eklenti kullanabilir miyim?

Evet, kısa dönemli lisanslarla birlikte seri numarasına bağlı eklentiler satın alıp kullanabilirsiniz. Kısa dönemli lisansınızı uzatırken, eklentinin bağlı olduğu aynı Cinema 4D yeri numaranızı korursunuz. Sonuç olarak, Cinema 4D seri numaranıza bağlı olan eklentiler ile ilgili bir sorunla karşılaşmazsınız.

Kısa dönemli lisanslar için ne türde destek sağlanmaktadır?

Kısa dönemli bir lisans da, kalıcı lisanslarla aynı yükleme desteğine sahiptir. Ek servisler bulunmamaktadır.

Yeni bir versiyon çıktığında, otomatik olarak bir yükseltme alacak mıyım?

Kısa dönemli lisanslarda, tanımlı kullanım süreci içerisinde otomatik yükseltme yapılmamaktadır. Eğer müşteriler, yeni bir versiyonun çıkışından kısa bir süre önce, kısa dönemli bir lisans almışlarsa dahi, satın aldıkları versiyonu kullanmaya devam ederler. Servis güncellemeleri (servis paketleri) kalıcı lisanslarda olduğu şekilde kullanılabilir. Gene de, kullanım süresi dolduğunda, yeni kısa dönemli lisans talebinde en güncel versiyon satın alınabilir.

Kısa dönemli lisansımı kalıcı lisansa yükseltebilir miyim?

Evet. Kısa dönemli lisanslar, indirimli bir teklifle, kalıcı lisansa yükseltilebilir. Yükseltme sonrasında, kalıcı lisansınızda güncel kalmak MAXON’un Servis Anlaşması (MSA) ile uygun ve makul fiyatla sağlanır. MSA, sizi, Cinema 4D’nin en güncel versiyonunda tutar. Bir MSA sahibi olarak, tüm yeni özellikler ve geliştirmelerden – uygun bir yıllık servis anlaşması ile – yararlanmak için otomatik olarak yeni versiyonlara sahip olursunuz. Ek bilgiyi FGA’dan veya iş ortaklarından edinebilirsiniz.

Kısa dönemli bir lisansı nereden satın alabilirim?

Kısa dönemli lisansları FGA’dan veya yetkili iş ortaklarından satın alabilirsiniz.

Kısa dönemli bir lisans satın almak için hangi bilgileri sağlamalıyım?

Firma ismi, adres ve geçerli bir e-posta ile FGA veya iş ortaklarına başvurabilirsiniz.

    • Related Articles

    • Cinema 4D Release 21 Sık Sorulan Sorular

      Why is Maxon making subscription available now? Maxon has always developed 3D for the Real World, but part of being a real-world solution also means being affordable. We want to make our solutions available to everyone, and the best way to do that is ...
    • Redshift Abonelik Hakkında Sık Sorulan Sorular

      Maxon neden Redshift ürününde sadece abonelik olan modele geçiyor? En yeni teknoloji ve performansı elde etmek için çevik geliştirme ve sunum gerekli. Redshift’in işlevselliği tamamen üçüncü parti donanım ve yazılım çözümlerine bağlı. En güncel ...
    • Software Key Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

      Software Key nedir? Yazılım Tabanlı Koruma Anahtarları (Software-Based Protection Keys) - veya kısaca Yazılım Anahtarları (Software Keys) - Donanım Tabanlı Koruma Anahtarları (Dongle) ile aynı işlevselliğe sahiptir, ancak lisansınızı bir USB bellekte ...
    • Archicad Deneme Sürümü Lisansı Nasıl İndirilir ve Kurulur?

      1. Adım: Deneme için Kaydolun Archicad'in tüm işlevlerini tek bir bilgisayarda 1 aya kadar ücretsiz olarak denemek için deneme lisansını* kullanın. https://www.graphisoft.com/archicad/try-archicad-for-free/ adresinden kaydolarak deneme lisansını ...
    • SketchUp 3D Warehouse Kullanım Şartlarıyla İlgili Sık Sorulan Sorular

      The FAQ listed below should help answer questions you may have regarding the Terms of Use in the 3D Warehouse. I work for a construction company in the computer graphics & visualization department. Can I use models from 3D Warehouse to populate ...